LOPETETTU TUOTE Derm Acte 365 UV Screen SPF 50+, erikoissuojavoide 30 ml

Tuotenro: 448026
60,81
1 l = 2 027,00 €
Hinnanalennukset Käytettävissä olevat toimitustavat: Matkahuolto tukkuhinnaston toimitusehtojen mukaisesti, Nouto noutopisteestä, Matkahuolto Lähellä-paketti
1 l = 2 027,00 €

Vain n. 20 % rypyistä aiheutuu ihon luonnollisesta vanhenemisesta. Päivittäiset rasitteet, kuten UV- säteet ja ilmansaasteet, lisäävät merkittävästi ihon hapettumista nopeuttaen sen ikääntymistä. Vaikka näiltä rasitteilta on lähes mahdoton välttyä, niiltä voi suojautua! Kevyt ja huomaamaton suojaava emulsio ehkäisee ihon vanhenemista ennen aikojaan.

Derm Acte UV 365 hidastaa valovanhenemisen merkkejä ja ehkäisee pigmenttimuutoksia. Lisäksi se on täydellinen primer-tuote meikin alle. Voide on välttämätön kaikkien kuorintahoitojen, laserkäsittelyiden ja pistoshoitojen jälkeen.

Aktiiviaineita 29,1 %: meloniuutteen antioksidantit suojaavat soluja vapailta radikaaleilta. Meloniuute on mikrokapseleissa, jotka aktivoituvat iholle levitettäessä. Filtteriyhdiste antaa laajaspektrisen suojan UVA- ja UVB-säteiden haittavaikutuksia vastaan (pigmenttimuutokset, valovanheneminen). Soft Touch -yhdiste tekee ihosta heleän ja mattapintaisen.

Käyttö: painele pieni määrä iholle aamuisin varsinaisen hoitovoiteen päälle. Käytä yksittäisen kuorintahoidon jälkeen vähintään viikon ajan. Kuorintakuurin jälkeen vähintään kuukauden ajan ja kuurin aikana joka aamu. Ravista ennen käyttöä!

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Derm Acte Correcting Post-Peel Treatment, suojavoide 30 ml Derm Acte Correcting Post-Peel Treatment, suojavoide 30 ml
54,96 €
1 l = 1 832,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös