Yritys

Rohdos-Alan juuret

Olemme suomalainen vuonna 1957 perustettu ammattikosmetiikan kauppa ja maahantuoja. Olemme valinneet tunnetut, korkealaatuiset ja mielestämme parhaat ammattikosmetiikkasarjat Ranskasta ja Saksasta. Tuotteitamme käyttävät ja myyvät koulutetut ihonhoidon asiantuntijat kauneushoitoloissa ympäri Suomen. 

 

”Alussa oli Eero, kemikaliokaupassa kasvanut ekonomi. Vuonna 1960 hän antoi puolet yrit­täjän huolistaan huomenlahjana vaimolleen Leenalle.”

 

Rohdos-Ala aloitti toimintansa lokakuussa 1957. Siihen aikaan useiden kemikalioalan tukkuliikkeiden nimessä esiintyi sana rohdos ja kemikaliokauppoja kutsuttiinkin yleisesti rohdoskaupoiksi, sillä niissä myytiin erilaisia rohdok­sia ja kemikaaleja. Roh­dos-Ala on osuva nimi myös tänä päivänä, kun luon­non raaka-aineet ovat jälleen suosiossa kosmetiikassa.

 

Vuosituhannen vaihteessa oli aika kääntää uusi luku Rohdos-Alan historiassa ja luovuttaa yritys nuoremmille alan ammattilaisille Maggi Kuusistolle ja Sanna Leinolle. Nykyisten omistajien johdolla olemme myös avanneet ammattikosmetiikan verkkokaupan ensimmäistä kertaa kuluttajille ja tuoneet ammattilaisten luottotuotteet kaikkien saataville. Palvelukonseptimme yhdistää verkkokaupan ostamisen helppouden kivijalkaliikkeiden asiantuntevaan palveluun: ostaja voi noutaa pakettinsa ilman toimituskuluja valitsemastaan kauneushoitolasta ja saada kaupan päälle henkilökohtaisia neuvoja ihonhoitoon.

 

Ihmiset yrityksen takana

 

Yrityksemme menestys lähtee ihmisistä: heidän intohimosta kauneudenhoitoon sekä halusta jakaa osaamistaan ja hyvää oloa asiakkailleen. Henkilökunnallamme on pitkä kokemus kauneudenhoidon parissa ja asiakkaat ovat työmme keskiössä: ihonhoidon ammattilaisille olemme rehellisin ja iloisin kosmetiikan tukkukauppa ja kuluttajia haluamme auttaa saavuttamaan kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä tavoitteitaan laadukkaiden ja tehokkaiden kosmetiikkatuotteiden avulla. Olemme asiantunteva, luotettava ja aito kumppani, ja haluamme innostaa ihmisiä pitämään huolta itsestään sekä nauttimaan kauneudesta ja hemmottelusta.

 

Ihmisten hyvinvoinnin lisäksi haluamme edistää myös maapallon hyvinvointia. Olemme vuosien aikana pystyneet optimoimaan varastonkiertonopeutemme niin, että tuotehävikkiä ei synny. Kierrätämme tai uudelleenkäytämme kaikki pakkausmateriaalimme, kuten pahvit sekä pakkausmuovit. Sen, mitä emme pysty käyttämään uudelleen, lajittelemme huolella. Yrityksemme sekä yhteistyökumppaneidemme vastuullisuus on myös meille erittäin tärkeää. 

 

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme aidosti kuulla, missä voisimme kehittää toimintaamme.

Tavoitat meidät sähköpostilla ra.team @ rohdos-ala.fi tai puhelimitse (09) 7744 1500