Vastuullisuus

Vastuullisuus Rohdos-Alassa

Yrityksemme menestys lähtee ihmisistä: heidän intohimosta kauneudenhoitoon sekä halusta jakaa osaamistaan ja hyvää oloa asiakkailleen. Olemme asiantunteva, luotettava ja aito kumppani, ja haluamme innostaa ihmisiä pitämään huolta itsestään sekä nauttimaan kauneudesta ja hemmottelusta. Olemme aina asiakkaidemme tukena ja pyrimme olemaan mahdollisimman läpinäkyviä työssämme. Täällä teitä palvelevat oikeat, aidot ihmiset suurella sydämellä.

 

Henkilökunnallamme on pitkä kokemus kauneudenhoidon parissa ja asiakkaat ovat työmme keskiössä: ihonhoidon ammattilaisille olemme rehellinen ja iloinen kosmetiikan tukkukauppa ja kuluttajia haluamme auttaa saavuttamaan kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä tavoitteitaan laadukkaiden ja tehokkaiden kosmetiikkatuotteiden avulla. Kauneudenhoitoala on erittäin naisvaltainen ala ja meille onkin suuri kunnia olla tukemassa suomalaisia naisyrittäjiä ja auttaa heitä menestymään. Meillä Rohdos-Alassa työntekijöiden hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää. Uskomme, että työssä viihtyminen luo positiivisen ilmapiirin, joka välittyy myös asiakkaillemme. Huolehdimme myös työntekijöittemme oikeuksista ja lähdemme siitä, että jokaisen mielipiteillä ja tavoitteilla on merkitys.

 

Sosiaalinen vastuu

Yrityksenä pyrimme ottamaan sosiaalista vastuuta ja olemmekin vuosien varrella osallistuneet erilaisiin hyväntekeväisyyskampanjoihin. Olemme tehneet lahjoituksia mm. Naistenpankin, Pelastakaa Lapset ry:n sekä Syöpäsäätiön kanssa. Näistä yhtenä esimerkkinä Rohdos-Alan 60-vuotisjuhlakeräys, jonka avulla keräsimme varoja Syöpäsäätiölle. Työskentelemme pääosin naisten parissa ja näemme miten usein naiset joutuvat kohtaamaan rintasyövän. Iloksemme olemme huomanneet miten paljon edistystä sen hoitamisessa on vuosien varrella tapahtunut. Tätä työtä me haluamme tukea ja tuoda siten iloa kauneuden lisäksi myös hyvinvointiin.

 

Vastuu ympäristöstä

Me Rohdos-Alassa haluamme edistää ihmisten hyvinvoinnin lisäksi myös maapallon hyvinvointia. Olemme optimoineet varastonkiertonopeutemme niin, että tuotehävikkiä ei synny. Kierrätämme tai uudelleenkäytämme kaikki pakkausmateriaalimme, kuten pahvit sekä pakkausmuovit. Sen, mitä emme pysty käyttämään uudelleen, lajittelemme huolella. Yhteistyökumppaneidemme vastuullisuus on myös meille erittäin tärkeää. Meiltä lähtevät tilaukset kuljettaa Matkahuolto, joka pyrkii olemaan hiilineutraali yritys vuoteen 2030 mennessä. Euroopasta meille tulevat tilaukset kuljettaa Varova, joka myös huomio vastuullisuuden omassa toiminnassaan. Valikoimassamme olevilla tuotemerkeillä on omat tapansa huolehtia ympäristöstä:

  • Ella Baché on optimoinut sekä tuotantoprosessit että pakkausmateriaalit hiilijalanjäljen minimoimiseksi. Ella Bachén tehtaalla on Ecovadis Gold -sertifikaatti, joka edellyttää sosiaalisen ja ympäristöllisen toiminnan huipputason.
  • Phytocéane käyttää tuotteissaan luonnollisia luomuainesosia, jotka on sekä kasvatettu että kerätty vastuullisesti. He panostavat kestävään tuotantoon ja käyttävät mm. suodattavia puutarhoja ja uusiutuvia energianlähteitä raaka-aineiden valmistuksessa. Myös Phytocéanen tehtaalla on Ecovadis Gold -sertifikaatti sekä lisäksi Ecocert-sertifikaatti. Lisäksi Phytocéane edistää ihmisten sekä merten hyvinvointia erilaisilla kampanjoilla, he mm. antavat tuotelahjoituksia perheväkivallan uhreiksi joutuneille naisille sekä auttavat koralliriuttojen kunnostuksessa.
  • Académie puolestaan on rakentanut jokaisen uudistuneen tuotelinjansa ympärille oman hyväntekeväisyyskampanjan yhdessä Climate Partners -järjestön kanssa. Académien ympäristöprojekteissa mm. suojellaan maailman meriä ja sademetsiä, rahoitetaan puhtaan tuuli- ja aurinkoenergian tuotantoa ja istutetaan erityisiä tuotantometsiä.