Ammattilaiset

 

Tervetuloa kosmetiikan tukkukauppaan!

 

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään, löydät alla olevasta hakemistosta helposti kaikki kosmetiikkasarjamme tuotemerkeittäin. Voit myös käyttää hakutoimintoa sivun ylälaidassa. Hakusana voi olla tuotekoodi tai tuotteen nimi. Jos toivot, autamme sinua mielellämme (09 77441500).

 

Haluaisitko sinäkin työskennellä laadukkailla kosmetiikkasarjoilla ja maahantuojan kanssa, joka tekee kaikkensa juuri sinun menestymisesi eteen?

Kosmetologi: oletko avaamassa kauneushoitolaa tai kaipaatko hoitotyösi tueksi uutta laadukasta ihonhoitosarjaa ja hyvää yhteistyökumppania? Meiltä Rohdos-Alasta saat huolella valittujen hoitosarjojen lisäksi tuen yrittäjyyteen. Asiakkaamme ovat kaiken tekemisemme keskiössä ja mutkaton yhteistyömme tuo menestystä ja iloa kauneudenhoitoon ja yrittäjyyteen.

Kauneushoitolan_perustaminen_-_lataa_ilmainen_opas

 

Kauneudenhoitoalan tukkukauppaa yli 60 vuoden kokemuksella

Rohdos-Ala on ammattikosmetiikan asiantuntija ja tukkukauppa, joka maahantuo tunnettua, korkealaatuista ja arvostettua kosmetiikkaa. Olemme toimineet kauneudenhoitoalan tukkukauppana jo yli 60 vuotta tavoitteenamme palvella ja tukea ihonhoidon ammattilaisia heidän työssään.

Yrityksemme menestys lähtee ihmisistä: heidän intohimosta ihonhoitoon sekä halusta olla asiantunteva, luotettava ja aito kumppani kaikille asiakkaille. Uskomme yhteistyön voimaan ja siihen, että oikean kumppanin kanssa yrittäjyys on mukavaa ja palkitsevaa. Ihmisten hyvinvoinnin lisäksi haluamme edistää myös maapallon hyvinvointia. Olemme vuosien aikana pystyneet optimoimaan varastonkiertonopeutemme niin, että tuotehävikkiä ei synny. Kierrätämme tai uudelleenkäytämme kaikki pakkausmateriaalimme, kuten pahvit sekä pakkausmuovit. Sen, mitä emme pysty käyttämään uudelleen, lajittelemme huolella. Yhteistyökumppaneidemme vastuullisuus on myös meille erittäin tärkeää. Lue täältä lisää Rohdos-Alan vastuullisuudesta.

 

Maahantuomme mielestämme parhaat ihonhoitosarjat 

Olemme vuosien varrella rakentaneet tuotevalikoimaamme huolella ja sydämellä. Olemme oppineet luottamaan ranskalaiseen ja saksalaiseen laatuun ja osaamiseen.

Ella Baché, Académie, Derm Acte, Phytocéane ja Camillen 60 -sarjat täyttävät vaativankin kosmetologin kriteerit ja kuluttajien toiveet. Joustava, jokaisen hoitolan tarpeisiin sopiva kosmetologin aloituspakkaus sekä kattava koulutus, markkinointimateriaalit ja houkuttelevat kampanjat tekevät sarjoillamme työskentelystä antoisaa. 

 

Menestytään yhdessä

  • Kaipaatko mielenrauhaa yrittäjyyteen? Saat meistä vahvan ja huolehtivan kumppanin yrittämisen arkeen. Haluamme kasvaa yhteistyössä kauneushoitola-asiakkaittemme kanssa ja se suojaa myös sinua muuttuvilla ja joskus jopa epävakailla markkinoilla.
  • Toivotko joustavuutta ostamiseen? Meiltä saat vinkkejä ja ideoita valikoimasi rakentamiseen, mutta päätöksen tilauksesi koosta teet sinä itse.
  • Pitäisitkö ilmaisesta lisämyynnistä? Yhteistyössä kauneushoitola-asiakkaittemme kanssa rakennettu kosmetiikan verkkokauppamme voi olla myös sinun verkkokauppasi. Ja täysin ilman huolta päivityksistä, markkinoinnista ja kuukausimaksuista! Noutopisteenämme voit saada aivan uusia asiakkaita ja koko myyntituoton itsellesi. Lue täältä lisätietoa noutopisteenämme toimimisesta.
  • Arvostatko ilmaisia ja nopeita toimituksia sekä henkilökohtaista palvelua? Selkeät ja reilut toimitusehdot, henkilökohtainen palvelu ja yrittäjyyden tuki helpottavat arkea. Ostamista helpottaa 24/7 auki oleva verkkokauppamme sekä mahdollisuus piipahtaa noutotukussamme.
  • Haluaisitko ilmaista markkinointimateriaalia ja houkuttelevia kuukausikampanjoita? Annamme tilausten mukana näytteitä, kuluttajaesitteitä, A4-mainoksia ja mainosjulisteita. Saat meiltä myös sähköisiä mainoksia sekä ideoita markkinointiin sosiaalisessa mediassa. Suositut kampanjamme madaltavat kynnystä ostosten tekoon.
  • Ovatko ilmaiset koulutukset sinulle tärkeitä? Järjestämme niitä sekä etänä että koulutustiloissamme Helsingissä.

 

Ota yhteyttä ja tule mukaan!

Haluaisitko kuulla kuinka voimme auttaa yritystäsi menestymään? Jätä yhteystietosi meille niin lähetämme sinulle tietoa etuohjelmastamme sekä vinkkejä menestyvään kauneushoitolabisnekseen. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan meihin myös tuotekoulutuksen merkeissä. Katso tulevat tuotekoulutukset ja ilmoittaudu mukaan iloiseen Rohdos-Alan porukkaan!

 

Meistä sanottua

Sovellus