Tuotemerkit

Rohdos-Alasta löydät kauneudenhoitoalan ammattilaisten suosimat ihonhoitotuotteet ja ammattikosmetiikkasarjat. Valikoimissamme olevia ranskalaisia ihonhoitosarjoja myydään ainoastaan kauneushoitoloissa sekä omassa kosmetiikan verkkokaupassamme.

Kun tilaat tuotteesi lähimpään kauneushoitolaasi, saat tilauksesi ilman toimituskuluja. Samalla tuet kotimaista yrittäjyyttä ja saat takuuvarmasti 100% aidot ja turvalliset ihonhoitotuotteet.

 

Olemme hyväksyneet valikoimiimme vain tarkat laatukriteerit täyttävät ammattikosmetiikan ihonhoitosarjat:

 


Logo_Ella_Bache_2024

Ella Bachén intohimoinen suhtautuminen ihonhoitoon on valloittanut sydämiä jo vuodesta 1936 ja sarja on lunastanut paikkansa luotettavana ja turvallisena ongelman ratkaisijana. Ella Baché -tuotteiden tehokkuuden ydin ovat luonnolliset ihoa tuloksellisesti hoitavat tehoaineet sekä kehityksen kärkeä oleva tieteellinen tutkimus. Modernit tuotteet sekä suositut klassikot pitävät sarjan suosion huipulla vuodesta toiseen.

 

 

 

 


Academie_logo_uusi

Académie Scientifique de Beauté on aina ollut ennakkoluuloton tieteellisen ihonhoidon edelläkävijä jo vuodesta 1890. Tuotteita valmistaa Pariisissa perheyritys, jonka luovuus ja osaaminen sekä näkyy että tuntuu. Académien huolellinen tutkimustyö, vahva osaaminen ja tieteellinen lähestymistapa ja luonnosta saatavat kasviperäiset tehoaineet näkyvät iholla tehokkaina tuloksina.

 

 

 


verkkokaupan_logo_Dermacte

DERM ACTE - ihonhoitosarja yhdistää kosmeettisen ihonhoidon ja dermatologian tarjoten vaativalle iholle uudenlaista tehokkuutta. Dermokosmetiikkatuotteissa vaikuttavat lääketieteestä tutut ultratehokkaat aktiiviaineet, kuten hyaluronihappo, vitamiinit sekä AHA, BHA ja PHA. Tavoitteena on tarjota näkyviä tuloksia kuivalle ja ikääntyneelle iholle sekä ennaltaehkäistä pigmenttimuutoksia iholla.

 

 

 

 


Phytoceane_logo_verkkokauppaan

 

Phytocéane on luonnosta inspiraation saanut ammattikosmetiikkasarja, joka kutsuu sinut päästämään irti arjesta pehmeillä koostumuksillaan ja huumaavilla tuoksuillaan. Phytocéane suosii luonnollisten ja luomulaatuisten ainesosien käyttöä ja omien ekologisten kasvatusaltaiden ansiosta minimoi veden kulutuksen ja jätteiden synnyn. Tuotteet valmistetaan tiukimpien laatustandardien mukaisesti minimaalisella ympäristövaikutuksella ja pakkauksissa käytetään kestäviä materiaaleja, joissa yhdistyvät laatu ja ekologisuus.

 

 

 

 


 

verkkokaupan_logo_camillen

Camillen 60 on ammattilaisten suosima käsi- ja jalkahoitosarja. Sarjan ihonhoitotuotteet on tarkoitettu jalkojen ja käsien päivittäiseen hoitoon. Tuotteissa on aktiiviaineena luonnon kamomillauutetta, joka sisältää runsaasti hoitavia tehoaineita. Sarjasta löydät tehokkaat jalkavoiteet ja käsivoiteet sekä kuorinnat ja kynsien hoitoon tarkoitetut tuotteet.